Ledenadministratie

De ledenadministratie van Represta wordt verzorgd door Erna Mellendijk en is bereikbaar via
ledenrepresta@hotmail.com

 

AANMELDING

Iedereen die lid wil worden van Represta mag de eerste keer gratis meedoen aan de gewenste training. Daarna kan het ingevulde aanmeldformulier worden ingeleverd bij de leiding. Naast het opgavedeel vindt u op dit formulier een informatiedeel dat u het beste thuis bewaart. Het aanmeldformulier is te verkrijgen bij de leiding in de zaal, maar u kunt het ook hier downloaden.
Een lidmaatschap is persoonlijk en niet overdraagbaar. U kunt een lidmaatschap niet ‘overzetten’ op een ander persoon. Daarvoor dient u een afzonderlijke aan- en afmelding te doen.

 

Door ondertekening van het aanmeldformulier gaat u akkoord met de volgende voorwaarden:
– hij/zij gaat akkoord met wijzigingen in de contributie, nadat deze zijn voorgesteld door het bestuur tijden de Algemene Ledenvergadering en vervolgens vermeld in de nieuwsbrief van Represta;
– hij/zij heeft geen bezwaar tegen gebruik van foto- of videomateriaal waarop de deelnemer/deelneemster herkenbaar in beeld is gebracht door Represta op de eigen website of Facebookpagina van Represta, bijvoorbeeld na wedstrijden, of voor promotionele doeleinden.

 

 

aanmeldformulier jan 2019

AFWEZIGHEID

Bent u ziek of geblesseerd of kunt u om een andere reden niet op een training komen? Geef dit dan tijdig door aan de leiding.

Bent u langere tijd afwezig? Geef dit dan schriftelijk of per mail (niet mondeling of telefonisch) door aan de leiding én de ledenadministratie. Alleen als uit deze melding blijkt dat u één maand of langer niet kunt deelnemen, kan de contributie tijdelijk op nul worden gezet. In alle andere gevallen loopt de contributie gewoon door en is restitutie van lesgeld dan ook niet mogelijk! De bondscontributie kan helaas niet worden stopgezet tijdens langere afwezigheid.

 

EEN TRAINING MEER OF MINDER

Volgt u meerdere trainingen en wilt u een extra les gaan volgen of één van de lessen beëindigen? Geef dit dan duidelijk aan bij de leiding. Die maakt er een notitie van op de presentielijst. Daarnaast wordt u verzocht een formulier in te vullen, waarin u aan kunt geven welke training u meer of minder wilt gaan volgen. Alleen dan zal de wijziging worden verwerkt.

Een wijziging van een training meer of minder wordt verwerkt in de contributie van de daaropvolgende maand. Voorbeeld: u besluit in oktober een training minder te gaan volgen, dan betaalt u voor de maand oktober nog wel voor deze training. Maar begint u halverwege oktober met een extra training, dan wordt de contributie voor deze extra training pas vanaf november berekend.

 

AFMELDINGEN

Afmeldingen kunnen alleen schriftelijk met het afmeldformulier worden gedaan. Dit formulier kan worden opgehaald en – volledig ingevuld – worden ingeleverd bij de leiding in de zaal, zodat deze ook direct op de hoogte is.

Houdt u rekening met de opzegtermijn van één maand. Voorbeeld: u wilt opzeggen per 1 januari. Dan dient u in de maand november de afmelding te doen. De contributie loopt tot 1 januari. En vanzelfsprekend bent u/uw kind dan ook welkom in de les tot 1 januari!

Advertenties